Monique Londema

FEDERATIEF FINANCIAL PLANNER (FFP)
Adres:

Rokin 115
1012 KP Amsterdam

Telefoon:

0624635962

OVER MONIQUE LONDEMA

‘Door afstemming van financiën op unieke levensdoelen en bijzondere wensen, kun je heel waardevol zijn voor een persoon of gezin. Ik luister graag naar de vraagstukken van de klant tegenover mij aan tafel. Het geeft enorm veel energie als mensen zelf antwoorden vinden op levensvragen. Zodra ik een sprankeling in de ogen zie, weet ik dat ik goed zit. Dan ondernemen we actie om dit samen tot een mooi geheel te maken. Een financieel plan waarin de zaken kloppen en er balans is. Die zucht van opluchting ‘het is toch mogelijk wat wij willen’ en de glimlach die dan op de gezichten verschijnt, daar doe ik het voor.’

Talent

Professional op het gebied van totale financiële planning. Specialist in hypothecaire planning als bijzonder onderdeel van financiële planning.

Drive

Het vak van financieel dienstverlener werd mij met de paplepel ingegoten en als vanzelfsprekend ging ik bij mijn vader in de zaak werken. Ik doorliep diverse functies binnen het assurantiebedrijf van mijn vader om me zo breed mogelijk te kunnen oriënteren. Door te werken met zeer geavanceerde analysesoftware gaf ik mijn klant toen al een persoonlijk en passend advies. Hierdoor voelde ik mij waardevol en onderscheidend in deze branche en ging ik mij verder ontplooien.

Passie

Het jaar 2002 was voor mij het jaar waarin ik de uitdaging van het zelfstandig ondernemerschap ben aangegaan. Als financieel planner heb ik mij naast mijn kennis over hypotheken verder verdiept in de pensioenadvisering. Ik zie de hypotheek binnen een financieel plan als een mooie kapstok om alle andere belangrijke zaken aan op te hangen.

Expertise

Sinds 2001 heb ik het vak van financieel planner beoefend en mijn praktijkervaring werd in 2009 bekroond met het diploma van Federatief Financieel Planner (FFP).

Mijn kennis en praktijkervaring draag ik graag over aan collega-adviseurs. Met veel plezier geef ik trainingen op dit gebied voor verschillende opleidingsinstituten.

Persoonlijke ontplooiing vond ik ook in 2008 tijdens de 2-daagse cursus Financial Life Planner, die is ontwikkeld door het Kinder Institute of Life Planning (USA). Bewustwording van geld en emotie geeft diepe inzichten waarmee je de klant kan helpen zijn echte levensdoelen te verwezenlijken. Financiële dienstverlening is daarom voor mij nog steeds een heerlijk vak om uit te oefenen!